Redwings.cz TIPOVAČKA 2021/2022 – ohlédnutí se zpět a vyhlášení vítězů

Steve Yzerman a spol. přes léto všechny své úkoly splnili, když pořádně posílili tým na nový ročník. Já jsem tradičně na webu redwings.cz jednoho kostlivce ještě měl. Nyní mu je konec, oficiálně oznamuji vyhlášení druhé celosezonní tipovačky za ročník 2021/2022.

Předně vám chci poděkovat. O Tipovačku byl během celého ročníku znovu velký zájem a účastnila se opravdu velká skupina fanoušků, z toho solidní část pravidelně. Byla zábava sledovat, jak se navzájem přetahujete a jak se mění pořadí. 

Ke konci už to bylo ovšem jen o pár jménech, což na účasti bylo vidět. Někteří tipující poslední kola vynechali, protože už neměli naději na ceny. Přesto soutěž neztratila na zajímavosti.

Tipovačku 2020/2021 s námi zažilo celkem 171 tipujících s alespoň 1 tipem. Tehdy se hrálo 56 kol a více než 45 tipů (80 %) zaznamenalo celkem 39 z vás. Nejvíce bodů tehdy nahrál František Lopatka, bylo jich 117, což dělalo zaokrouhleně 2,09 bodů na tip. Je třeba zmínit, že se hrálo v systému, kdy maximem bylo 10 bodů. 

V tomto ročníku přišla změna, když jsme přešli na 12bodový systém hry při 81 kolech*. Celkem se vás zúčastnilo 164 (alespoň s jedním tipem), což je oproti předchozí sezoně úbytek o sedm hráčů. Alespoň 80 % tipů (65 kol) udělalo 49 hráčů, což je naopak nárůst o deset. Nejvíce bodů nakonec nahrál Josef Vacík, bylo jich 248, což dělá zaokrouhleně 3,06 bodů na tip.

Na druhém místě byl Ivo Jambi, ten na výherce ztrácel dva body. Třetí skončil Ján Novák, jehož bodový zisk se zastavil na čísle 231.

Kompletní pořadí tipovačky za sezonu 2021/2022 naleznete ZDE.

Vítěze kontaktuji přes Facebook, pokud to čtou, mohou rovnou napsat, nebo ověřit, zda už jsem jim napsal sám. 🙂

V následující sezoně se dočkáme řady změn. Aktuálně zkouším systém, díky kterému by se tipovalo přímo na webových stránkách s tím, že se bodový zisk po utkání automaticky převede k danému hráči (pod jeho jméno či přezdívku, kterou si zde zvolí). Tím odpadne ruční zadávání a následná kontrola, kterou jsem musel dělat několikrát, abych si byl výsledky jistý.

Není to ale nic jistého.

Kromě toho pracuji na dalších aktivitách. Již brzy s nimi vyjdu ven. Na závěr ještě jednou děkuji vám všem, kdo jste s námi všemi v uplynulé sezoně hráli. Let’s go Red Wings! 

*1 kolo se tipovačka neuskutečnila ze závažných osobních důvodů. Velmi se omlouvám, protože to teoreticky mohlo soutěž ovlivnit, nicméně podmínky byly rovné pro všechny. Moc mě to mrzí, ale život někdy přináší nečekané události.

Váš admin.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *