Znovu na Slovensku! Přečtěte si informace ke srazu fanoušků Detroitu (+ REGISTRACE)

Dámy a pánové, fanoušci Rudých křídel. Opět jsme se dočkali zimního srazu a znovu to bude na Slovensku na naší oblíbené Chatě Vlček v obci Terchová, asi 30 kilometrů od Žiliny. 

Říká se, že fotka vydá za tisíc slov, takže vás na jedinečné setkání českých a slovenských fanoušků nalákám pomocí nich. Na konci článku najdete bohatou fotogalerii.

Tenkrát jsme sledovali utkání Detroitu proti Bostonu, nyní to budou Rudá křídla proti Buffalu Sabres, čeká nás tak další divizní bitva. Ale pojďme se podívat na kompletní program srazu a na kolik to vyjde.

Pátek, 15. března/marce

Na příjezdu se konkrétně domluvíme v našem chatu na Messengeru, kam zájemce o účast rádi přidáme. Minulý rok to bylo tak, že jsme se z Česka i Slovenska dostali do Žiliny a odsud auty s účastníky do Terchové na chatu. Letos to bude stejné. 

Po příjezdu na chatu se ubytujeme a nastává nám volná zábava, seznamování, trocha toho občerstvení a pokec až do ranních hodin. K dispozici bude také playstation, na němž můžeme poměřit síly v NHLku. 

Sobota, 16. března/marce

Po probuzení přijde na řadu oběd v podobě společného grilování chutného masa a zeleniny, trochu piva, nějaká pálenka a opět volná zábava. Věřte mi, že když se dobře bavíte – a to garantuji, že budete – tak čas uteče neskutečně rychle. Od 17:30 nás čeká společné sledování zápasu Detroit Red Wings – Buffalo Sabres a poté jen velkolepé oslavy vítězství. Detroit v letošní sezoně hraje skvěle, tak si to pojďte s námi užít. V duelu se Šavlemi budeme favoriti. 

Neděle, 17. března/marce 

V dopoledních hodinách společný úklid, společné jídlo a odjezd okolo oběda domů. Se skvělým pocitem a tunou nových zážitků, to vám garantuji! Podívejte se na fotky, že nekecám. 😀 

A ač to může vypadat, že se tam sjel jen klub anonymních alkoholiků, tak to není pravda. Dobře se pobaví i abstinenti, Erik by mohl povídat. 😀

Na kolik taková sranda vyjde?

Ubytování stojí pro každého 15 € / noc (cca 380 korun). Na chatě už bude vybavené občerstvení v podobě jídla, piva i nealko nápoje. Na této podobě se opět domluvíme společně v chatu a poté se společně složíme. 

Minulý rok byla cena na jednoho kolem 60 € (cca 1 530 korun) za víkendový pobyt na chatě + individuální doprava. Letos bude cenovka podobná.

Mám zájem, co pro to udělat?

Napiš na našem Facebooku pod tento příspěvek (KLIKNI), admin tě bude kontaktovat a přidá do společné skupiny. A nebo mi rovnou napiš do zpráv – KLIKNI NA MŮJ PROFIL

🐙 Opravdu všem mohu ze srdce doporučit – přehoďte si směnu, pokud máte. Přemluvte svou drahou polovičku a zúčastněte se, protože jsem si jist, že se s fanoušky Detroitu Red Wings nepotkáváte každý den. 

Potvrzení účastníci (k 1. březnu 20:20):
Admin Milča 🇨🇿
Robert Fildán 🇨🇿
Matej Kovac 🇸🇰
Henrich Lorenc 🇸🇰
Erik Hamzik 🇸🇰
Peter Špak 🇸🇰
Martina (Douglas Enixa) 🇨🇿

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *